Nieuw platform voor kleinere hospitality branche gelanceerd

Het allereerste platform dat zich volledig richt op de kleinschalige hotellerie is een feit. De recente lancering van Nexus Hospitality biedt B&B’s en andere kleine hotels werkelijk alle producten en diensten om de kamers volledig in te richten. Van tv’s tot koffiezetapparaten en een sterk WiFi netwerk: Stephanie van Doorn heeft jarenlang ervaring in de hotellerie en weet de behoeften van hoteleigenaars op maat te vervullen.

Het allereerste platform dat zich volledig richt op onafhankelijke hotels en B&B’s is een feit. De recente lancering van Nexus Hospitality biedt B&B – en hoteleigenaren werkelijk alle producten en diensten om het hotel en de kamers volledig mee in te richten. Van televisies en koffieapparaten, tot een sterk WiFi netwerk en een stijlvol en passend interieur. ‘’Naast het aanbieden van producten en diensten hebben hoteleigenaren ook baat bij vrijheid, snelheid en gemak. Zo zijn er ervaren installatiepartners en gerenommeerde bedrijven aangesloten bij onze one-stop shop om het werk uit handen te nemen van zowel startende als bestaande hoteleigenaren’’, aldus Stephanie van Doorn, oprichtster van Nexus Hospitality.

‘’Tijdens mijn loopbaan in de hospitality merkte ik al snel op dat de manier van werken voor dit segment sneller, effectiever en beter kan. Daarbij heeft de hotelier als focus gasten ontvangen en deze tevreden te houden in combinatie met een hoge bezettingsgraad. Hij wil zich juist niet laten afleiden door een kamerinrichting en vervanging van producten’’, aldus Stephanie van Doorn. Dankzij jarenlange ervaring bij diverse grote internationale hospitality (IT) bedrijven, weet van Doorn de behoeften van de hotelier op een efficiënte manier te vervullen. Naast elektronica kunnen leden ook terecht op het platform voor bedden, tv-beugels en diensten als WiFi en energie.Tevens hebben leden gratis toegang tot partnerevenementen van onder andere LG en krijgen zij informatie over nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de markt.

Het splinternieuwe Hotel Paradis in Zandvoort is de eerste klant van Nexus Hospitality. Op zondag 3 mei 2020 vindt de bekende Formule 1 race plaats en het hotel is al druk bezig met de voorbereidingen. Hotel Paradis directeur Yorrick Puts zegt: ‘‘Stephanie is een geweldige adviseur en heeft er alles aan gedaan om de faciliteiten van onze hotelkamers te realiseren. Door het pakket van wireless internet, televisies en Nespresso apparaten aan te bieden en te laten installeren, heeft zij ons volledig ontzorgd.’’

Over Nexus Hospitality Nexus Hospitality is het eerste en unieke platform dat zich richt op onafhankelijke hotels en B&B’s in de hospitality branche. Dit platform biedt de mogelijkheid aan hoteliers – die geen onderdeel uitmaken van een (internationale) hotelketen – om de juiste producten en diensten te vinden vanuit één omgeving, voor de scherpste prijzen en beste garanties en voorwaarden. Dankzij de jarenlange ervaring in de hospitality en de ondernemersambitie neemt oprichtster Stephanie van Doorn samen met kwalitatieve leveranciers als LG Electronics, KPN en ervaren installatiebedrijven alle zorg uit handen van de hoteliers.

NEXUS HOSPITALITY Nieuws

We helpen hotels hun positie verbeteren en hun gasten naar volle tevredenheid bedienen. Als vertrouwde adviseur begeleiden we hotels bij het vinden en toepassen van de beste oplossingen op het gebied van technologie, comfort en duurzaamheid.

Heb je een vraag, een idee of een project waar je hulp bij nodig hebt, neem contact met ons op!

Bedankt voor je interesse in Nexus Hospitality. We horen graag van je! Geef zoveel mogelijk details over uw vraag of verzoek. We zullen je bericht bekijken en zo spoedig mogelijk reageren.