LOGIN

Kan uw hotel energie besparen, overstappen op duurzame energie én kosten besparen? Om deze vragen te beantwoorden, ontwikkelden we Nexus Reset. Met deze twaalf maanden durende bedrijfsreset transformeren we uw hotel tot een energiezuinige, duurzame onderneming.

Data vormt de basis van onze duurzame bedrijfsreset.
Met Nexus Reset krijgt u een gedetailleerd inzicht in het energieverbruik van uw hotel. Door data te verzamelen en te analyseren, kunnen we vervolgens de juiste beslissingen nemen en de juiste oplossingen kiezen om energie te besparen en eventueel zelf op te wekken.

Data verzamelen

We werken met zeer nauwkeurige meetapparatuur, die toch heel simpel te installeren is zonder dat we op uw bestaande netwerk hoeven in te breken. De metingen leveren gedetailleerde informatie over uw stroomnet op, zoals de belasting, en de kwaliteit van de gebruikte en opgewekte energie. Meten doen we zelfs op het niveau van individuele apparaten, zoals een televisie of uw lichtnet. Na een maand hebben we voldoende gegevens verzameld om u een basisrapport te verstrekken. Dit rapport laat zien waar ruimte voor verbetering is, hoe uw huidige kosten zijn opgebouwd en waar in de toekomst mogelijk problemen zullen optreden of zelfs gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Om gedetailleerder inzicht te krijgen in de energiecyclus van uw hotel en om alle punten met elkaar te verbinden, wordt uw hotel vervolgens bezocht door een van onze energieconsultants. Dit geeft ons een volledig beeld van uw hotelnetwerk, installaties en bedrijfsprocessen. We weten precies wat, waar en wanneer wordt gebruikt en door welke verbruiker of installatie en tijdens welk bedrijfsproces.

Oplossingen

Na onze grondige analyse kunnen we de juiste oplossingen kiezen, die u helpen uw hotel te transformeren naar een duurzaam, kosteneffectief en toekomstbestendig hotel. Het gaat dan onder meer om oplossingen waarmee u energie kunt opwekken, energie kunt opslaan en uw gebruikte energie kunt beheren. Denk aan energiezuinige producten, het automatiseren van uw thermostaat en het opslaan van energie in slimme batterijen. Ook is er veel te winnen bij het verbinden van apparaten, waardoor deze energiezuiniger kunnen werken.

U kunt al onze bevindingen nalezen in een rapport, zodat u op basis van nauwkeurige en betrouwbare data weloverwogen beslissingen kunt nemen. De volgende stap in de Nexus Reset bestaat uit het daadwerkelijk implementeren van onze oplossingen, waarmee u op korte en lange termijn energie kunt besparen. Wij ondersteunen uw bedrijf graag bij de beslissingen die u neemt. Dat betekent dat we de implementatie van de gekozen oplossingen kunnen plannen en de leiding kunnen nemen bij de realisatie daarvan. We monitoren de uitvoer en geven u regelmatig updates over de status daarvan, inclusief tijdschema’s. Ook voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit.

12 maanden

Ook tijdens de implementatie van de door u gekozen oplossingen en daarna, blijven we continu uw gegevens monitoren. Na 12 maanden levert dat opnieuw een gedetailleerd rapport op van alles wat uw hotel in die periode heeft bereikt. Deze reset-omgeving die we samen hebben gecreëerd vormt een solide basis voor eventuele volgende stappen die u wilt zetten in de wereld van technologie, duurzaamheid en hernieuwbare energie.

Heb je een vraag, een idee of een project waar je hulp bij nodig hebt, neem contact met ons op!

Bedankt voor je interesse in Nexus Hospitality. We horen graag van je! Geef zoveel mogelijk details over uw vraag of verzoek. We zullen je bericht bekijken en zo spoedig mogelijk reageren.