LOGIN

Nexus Hospitality is hét platform voor hotels, die slimmer en duurzamer willen ondernemen. We bieden hoteliers (slimme) oplossingen op het gebied van internet en tv, en sensortechnologie. Met onze sensortechnologie richten we ons in het bijzonder op comfort en duurzaamheid.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de hospitality-sector kunnen we hoteliers op allerlei gebieden adviseren en ontzorgen. Omdat elk hotel anders is, leveren we maatwerk. Dat betekent dat uw behoeftes en wensen centraal staan. Waar loopt u tegenaan? Wat heeft u nodig? Vervolgens krijgt u advies op maat en gaan we op zoek naar de beste oplossingen, waarvoor we met gerenommeerde leveranciers samenwerken. We richten ons in het bijzonder op duurzaamheid en comfort.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen betekent dat u als hotelier bewust probeert om te gaan met energie. Door uw energieverbruik inzichtelijk te maken en te investeren in groene energie, kunt u flink besparen op uw energierekening. Ook draagt een groen imago in steeds grotere mate bij aan de waarde van uw merk. Met onze technologische oplossingen zetten we in op duurzaamheid. Het gaat dan om energiezuinig producten, zoals de LG Styler, en de overstap naar duurzame energie. Daarnaast kunnen we u helpen met het opslaan van groene stroom in onze slimme batterijen en het monitoren van uw energieverbruik. Door data te verzamelen en te analyseren, kunnen we de juiste beslissingen nemen en de juiste oplossingen kiezen om energie te besparen.

Comfort

Snel en betrouwbaar internet en moderne tv-diensten zijn onmisbaar voor hotels. Gasten vragen ook steeds meer om andere technologische oplossingen die hun verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Met onze slimme sensoren kunt u allerlei processen in en om uw hotel automatiseren en monitoren. Met andere woorden: we realiseren een slim hotel. We geven een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is. Uiteraard kunt u de bediening van raamdecoratie en verlichting automatiseren. Daarnaast bieden we elektronische sloten, waarmee het eveneens mogelijk wordt om te monitoren of er iemand in een kamer is, zodat de schoonmaak op het juiste moment aan kan kloppen. Ook kan er automatisch een railverlichting aangaan als een gast ‘s nachts naar de badkamer loopt.

Verbinden

Het Latijnse woord Nexus betekent zoveel als het maken van een verbinding. En dat is precies wat we doen met ons platform: Nexus Hospitality. Met dit platform is het mogelijk om onze technologische oplossingen te verbinden aan onze producten op het gebied comfort en duurzaamheid. Dankzij ons platform kunnen hoteliers in één omgeving de juiste producten en diensten vinden en verbinden. Of u nu geïnteresseerd bent in de nieuwste tv-technologie, uw wifinetwerk wilt verbeteren, uw energieverbruik wilt monitoren, uw hotel volledig slim wilt maken of vooral geïnteresseerd bent in domotica, met het Nexus Hospitality-platform kiest u zelf welke producten en diensten u wel of niet wilt toepassen.

Onze werkwijze

Alles wat we doen, doen we zodat hotels hun positie kunnen verbeteren en hun gasten naar volle tevredenheid kunnen bedienen. Als vertrouwde partner begeleiden wij hotels bij het vinden van de beste oplossingen op het gebied van technologie, comfort en duurzaamheid. Op basis van onze kennis en kunde zorgen wij ervoor dat de hotels en de gewenste oplossingen op elkaar aansluiten om maximaal voordeel te creëren. We helpen u graag ontdekken hoe u kunt verduurzamen, hoe u het comfort voor uw klanten vergroot, hoe u slimmer en efficiënter kunt werken, én hoe u daarmee geld kunt besparen.

Heb je een vraag, een idee of een project waar je hulp bij nodig hebt, neem contact met ons op!

Bedankt voor je interesse in Nexus Hospitality. We horen graag van je! Geef zoveel mogelijk details over uw vraag of verzoek. We zullen je bericht bekijken en zo spoedig mogelijk reageren.