LOGIN

Maak van uw hotel een smart hotel. Dankzij slimme oplossingen kunt u het beheer van uw hotel stroomlijnen en zelfs automatiseren. Dat betekent dat u slimmer en efficiënter kunt werken. Slimme oplossingen om de service aan uw gasten te verbeteren.

Gasten verwachten dat er steeds meer moderne technologie toegepast wordt in hotels. Er is daarom veel te winnen bij het slimmer maken van uw hotel. Ook voor u als hotelier. We bieden verschillende slimme apparaten en oplossingen, die ook nog eens te verbinden zijn in één overzichtelijke omgeving. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje.

De voordelen

Een smart hotel is een energiezuinig hotel. Dat heeft alles te maken met automatisering. De verwarming kan bijvoorbeeld worden ingesteld om automatisch een lagere temperatuur aan te houden als er geen gasten zijn, waarbij de radiatoren worden uitgeschakeld zodra die temperatuur is bereikt. Ook kunt u het verbruik van uw apparaten nauwlettend op afstand monitoren, flexibel beheren en zelfs energiezuiniger laten werken.

Een smart hotel is een persoonlijk hotel. Zo kunnen tv’s op afstand worden ingesteld om gasten met hun eigen naam aan te spreken. Ook kunnen gasten via een centraal bedieningspunt de verlichting, de raamdecoratie en de geluidsinstallatie in de kamer helemaal naar wens instellen. Ze kunnen via dit punt zelfs toegang krijgen tot informatie over de beschikbaarheid van restaurants. U kunt deze service verbinden met uw reserveringssysteem, zoals uw gasten altijd de meest recente informatie te zien krijgen.

Een smart hotel is een efficiënt hotel. Slimme oplossingen verzamelen data. Deze data stelt u in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Datagestuurde besluitvorming is het proces waarbij beslissingen worden genomen op basis van feitelijke gegevens in plaats van alleen op intuïtie of observatie. Meten is weten is niet voor niets zo’n bekende uitdrukking. Wanneer u als hotelier de volledige waarde van data kunt ontsluiten, kunt u elke dag betere beslissingen nemen, die helpen om uw wensen en doelen te behalen.

Comfort voor uw gasten

Snel en betrouwbaar internet en moderne tv-diensten zijn onmisbaar voor hotels. Gasten vragen ook steeds meer om andere technologische oplossingen die hun verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om domotica, oftewel de automatisering van elektrische apparaten. Uw gasten kunnen daarmee op afstand de temperatuur aanpassen en de verlichting uitschakelen. Ook kunnen ze dankzij onze elektronische sloten met hun smartphone de deur naar hun kamer openen.

Beveiligingsapparatuur zoals bewegingssensoren kunnen eveneens ingezet worden in een smart hotel. Het gaat dan onder meer om waarschuwingsmeldingen, die direct naar een technische dienst of een hulpdienst gestuurd worden. Daarnaast noemen we railverlichting die automatisch aangaat, zodra een gast ’s nachts naar de badkamer loopt. Of denk een sensoren die meten of er iemand in een kamer is, zodat de schoonmaak op het juiste moment aan kan kloppen.

Tot slot noemen we de LG Styler, waarmee we een slimme stomerijdienst bieden. Met de LG Styler zorgt u voor een aanzienlijke verlaging van de operationele stomerij kosten. Daarnaast wint u ook tijd omdat de kleding uw hotel niet hoeft te verlaten. Hiermee biedt u uw gasten een snellere en betere 24/7-service. Kleding, knuffels, kussens en andere textiel kunnen worden gebruikt door de LG Styler. Alles komt er gegarandeerd gereinigd, gestoomd en fris uit.

Heb je een vraag, een idee of een project waar je hulp bij nodig hebt, neem contact met ons op!

Bedankt voor je interesse in Nexus Hospitality. We horen graag van je! Geef zoveel mogelijk details over uw vraag of verzoek. We zullen je bericht bekijken en zo spoedig mogelijk reageren.