Onze partners

Nexus Hospitality werkt samen met hoogwaardige partners die innovatieve en duurzame oplossingen bieden die de hospitality industrie nodig heeft. 
De beste oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van telecommunicatie, TV content en slimme technologie vindt u bij 3Bplus. Bij ons staat het oplossen van de behoefte en problemen van de klant centraal. We zoeken deze oplossingen in de techniek, technologie en de processen bij de klant. Wij richten ons op het gebied tussen klant en aanbieders. Zowel wat betreft infrastructuur als diensten. 3Bplus is een innovatief bedrijf. We houden ons wat betreft onze oplossingen daarom bezig met toekomstbestendige technologie en werken veel samen met gespecialiseerde partners.
www.3Bplus.nl
Hoteza; innovatieve technologische oplossingen voor de hospitality branche, waarbij de gastbeleving wordt verbeterd en de operationele efficiëntie wordt verhoogd. De producten zijn onder andere interactieve TV systemen, mobile apps, tablets op de kamer, digital signage en super snel internet. Hoteza's oplossingen integreren naadloos met de bestaande systemen, waar gepersonaliseerde content, gestroomlijnd check-in proces en efficiënte communicatie kanalen eenvoudig worden toegevoegd. Met een portfolio van ruim 1000 hotels wereldwijd draagt Hoteza bij aan een hogere gasttevredenheid  en revenue met het implementeren van slimme, gebruiksvriendelijke producten en oplossingen. 
www.hoteza.com
Zakelijk TV Interactief is een tv-abonnement voor de zakelijke dienstverlener. De 50+ populaire tv- en radiozenders zitten in het basispakket, interactief kijken is de standaard, en uw klant maakt makkelijk en snel een eigen zender of bedrijfspagina. Deze dienst combineert interactief tv-kijken met bedrijfsinformatie tonen. Zo krijgen gasten, bezoekers en medewerkers een perfecte entertainment ervaring én worden zij optimaal voorzien in hun informatie behoefte. Gun uw klanten een perfecte tv-ervaring en voeg Interactieve televisie snel toe aan uw dienstenportfolio. 
www.kpn.nl
De alles-in-1 oplossing voor u en uw gasten. Als hotelier wilt u dat uw gasten van alle gemakken zijn voorzien en een zorgeloze tijd tegemoet gaan. Dat geldt voor uzelf natuurlijk ook. Daarom biedt LG Business Solutions interactieve hotel televisies, energiebesparende klimaatsystemen én zonnepanelen. Deze kunnen los worden gebruikt, maar wanneer u kiest voor één geïntegreerde totaaloplossing bent u helemaal klaar voor de toekomst. Alle apparaten kunnen namelijk met elkaar worden verbonden voor een efficiënte en duurzame werkwijze.
www.lg.com/nl
Met dit unieke product zorgt u voor een aanzienlijke verlaging van de operationele stomerij kosten. Daarnaast wint u ook tijd omdat de kleding uw hotel niet hoeft te verlaten. Hiermee biedt u uw gasten (en personeel) een snellere en betere 24/7 service. Kleding, knuffels, kussens en andere textiel kunnen worden gebruikt door de Styler. Alles komt er gegarandeerd gereinigd, gestoomd en fris uit! De LG Styler staat voor duurzaamheid en innovatie. Geen gebruik van chemicaliën, geen onnodige hoge kosten en geen tijdverlies. Dit resulteert in betere & snellere service voor uw gasten!
www.lgstyler.nl
NRGNXT is gespecialiseerd in energie management, waarbij ze ondersteuning bieden bij het monitoren, rapporteren en optimaliseren van energie gebruik. Ze verzamelen real-time data en analyseren deze. Daarnaast leveren ze gedetailleerde energie rapportages en overzichtelijke inzichten voor het optimaliseren van het energie gebruik. De diensten van NRGNXT zijn inclusief het installeren van monitoring hardware, het creëren van duurzame actieplannen en het integreren van hernieuwbare energie. Het doel van NRGNXT is om het bedrijfsleven duurzamer, toekomstbestendiger en kostenbesparend te maken. 
www.nrgnxt.com
Opting.nl is a brand that specializes in providing comprehensive IT solutions and services for businesses. Their offerings include internet connectivity, Wi-Fi, telephony, online workspaces, IT management, online backups, and printing solutions. They focus on ensuring seamless IT infrastructure to help businesses operate efficiently and securely.
www.optinet.nl
Roomio is een geavanceerd Guest Room Management Systeem (GRMS) dat gebruik maakt van AI om de gastbeleving te verbeteren en voor meer operationele efficiëntie te zorgen.  De oplossingen hiervoor zijn onder andere klimaat controle, energie management, verlichtingsbediening en toegang tot de kamers, vanuit één centraal punt ingeregeld. Roomio integreert naadloos met de bestaande infrastructuur van het hotel en biedt vele functies zoals gepersonaliseerde kamer instellingen en energiebesparing. Het ruime portfolio van Roomio omvat onder andere de hospitality branche, marine en zorginstelingen. 
www.room.io
Samsung is een wereldwijde marktleider in technologie, waarbij nieuwe mogelijkheden voor iedereen beschikbaar zijn. Door enorme innovaties en ontwikkelingen, transformeren ze de wereld van TV's, Smartphones, draagbare producten, tablets, digitale toepassingen, netwerken, medische producten en led-oplossingen. Samsung is daarnaast ook een leider in IoT door de Smart Home en Digital Health initiatieven. 
Sinds de oprichting in 1969, is Samsung gegroeid tot een van s'werelds grootste marktleiders op het gebied van technologie en zijn herkend als één van de top tien wereldwijde merken. 
www.samsung.com
De draadloze speakers van Sonos brengen elke ruimte en iedereen samen met een fantastische sound voor muziek, tv en meer. Met Sonos kun je makkelijk afspelen waar je van houdt – muziek, podcasts, films, programma’s, luisterboeken, radio en meer – en dat voluit delen met de mensen van wie je houdt.
www.sonos.com
VDA-Telkonet is een italiaans bedrijf, gespecialiseerd in Guest Room Management (GRMS) in de hospitality branche. Het portfolio bestaat onder andere uit slimme schakelaars, en toepassingen om hotelkamers slimmer te maken door middel van domotica, om de gast ervaring te verbeteren en hotel operaties te optimaliseren. Het portfolio van slimme schakelaars, zoals Vitrum, Axia en Swing zijn ontworpen om design te combineren met geavanceerde technologie, waarbij de behoeften van het hotel gepersonaliseerd worden. De systemen focussen op het verbeteren van het energieverbruik, het verhogen van het comfort en veiligere hotelkamers. 
www.vda-telkonet.com
© 2024 Nexus Hospitality. All rights reserved.