About us

Nexus betekent verbinding

Het latijnse woord Nexus betekent 'het maken van een verbinding of connectie'. En dat is exact wat we doen bij Nexus Hospitality. Wij bieden oplossingen die de connectie zijn tussen de high-tech oplossingen en de implementatie van hoogwaardige hospitality services.
15+
jaar
ervaring
Let’s CONNECT
Dankzij onze oplossingen worden hoteliers in verbinding gebracht met de juiste producten en services, vanuit één omgeving.
Of het nu gaat om de nieuwste TV technologie, het verbeteren het van high-speed internet netwerk, het monitoren van energie verbruik of interesse in domotica waarbij je het hotel transformeert naar een SMART-HOTEL, Nexus Hospitality biedt complete en op maat gemaakte modulaire oplossingen waarbij eenvoudig een keuze gemaakt kan worden voor de oplossing die het hotel echt nodig heeft. 
Met meer dan 15 jaar evaring in de hospitality sector, adviseren en ontzorgen we hoteliers in verschillende aspecten. Een andere wat?
Waar loop jij tegenaan? Wat zijn jouw grootste uitdagingen en doelen? Waar zouden wij je bij kunnen ondersteunen? 
Samen vinden we de beste oplossing voor jouw hotel en verbinden je aan de juiste professionele en betrouwbare partners. 
Peter Fooij
Consultant
Netherlands / Belgium
peter@nexus-hospitality.com
+31 (0) 6 13 16 75 19
'Our goal is to guide you in this complicated world of technology to enable you to take the right decisions that are essential for your hotel' 
Stephanie Voormolen - van Doorn
Managing Director
Netherlands / Belgium
stephanie@nexus-hospitality.com
+31 (0) 6 11 177430
'Nexus means connection, and that is exactly what we do! Connecting the best of both worlds; hospitality and technology.'
Julia Siagian Nurfaatihah
Sales Manager
Luxemburg
julia@nexus-hospitality.com
phone: +352 (0) 661183403
whatsapp: +49 (0) 1731703925
'Excelling in every step of your guests and customer journey' 
© 2024 Nexus Hospitality. All rights reserved.