ABOUT NEXUS HOSPITALITY

Nexus Hospitality is ontstaan vanuit de kracht van het verbinden. 

Hierdoor profiteren alle leden op het platform. 

Nexus. [filosofie] – Een nexus, komt van het Latijnse “nectere”, verbinden.
Het betekent zoiets als centrum of focus van een bepaald geheel, of een verbinding (de link) die
twee of meer personen of dingen met elkaar in verband brengt.

In 2011 kwam ik in de wondere wereld terecht die ‘hospitality’ heet. Gedurende mijn loopbaan bij verschillende grote (internationale) bedrijven (Quadriga, Hirschmann en Hoist) verbreedde ik mijn netwerk met internationale hotelketens zoals Accor, Marriott, Hilton, IHG, van der Valk en Rezidor Hotel Group. Daarnaast kwam ik natuurlijk ook in contact met onafhankelijke hotels en B&B’s.

De core business van mijn werkgevers (System Integrators) was met name het leveren van TV’s, TV zenders, digitale headends en WiFi. Bedrijven als LG Electronics, KPN en Ruckus kwamen op mijn pad en daarmee werd ik de verbindende factor tussen de vraag (de hotels) en het aanbod (fabrikant/leverancier). Dit werd de grondslag van wat nu Nexus Hospitality is, opgericht in 2019.

Tot op de dag van vandaag zijn de grote system integrators de leveranciers voor de internationale hotelketens. Zij voldoen aan de juiste ‘brand standards’, werken met de ‘preferred suppliers’ en houden zich aan de gestelde marges en voorwaarden. Echter, er is nog een markt die net zo goed de aandacht verdient (al dan niet meer) als ‘the big boys’, namelijk: onafhankelijke hotels en B&B’s. Voor deze markt is dit platform opgericht; de beste producten en diensten, voor de scherpste prijzen, op de beste manier geleverd met de beste voorwaarden en garanties.

Golden Circle

“Everything we do, we do so that our members are connected in the hospitality sector and every member benefits from the platform. We believe in helping our members to FIND both products and services and target markets, CONNECT these and them with each other and above all BENEFIT with better pricing, one stop shop and access to new markets and increasing revenues. Furthermore Nexus shares news, ideas, opportunities and trends in the hospitality sector.”

Golden Circle (door Simon Sinek)