PARTNERS van NEXUS

LG Electronics

De alles-in-1 oplossing voor u en uw gasten. Als hotelier wilt u dat uw gasten van alle gemakken zijn voorzien en een zorgeloze tijd tegemoet gaan. Dat geldt voor uzelf natuurlijk ook. Daarom biedt LG Business Solutions interactieve hotel televisies, energiebesparende klimaatsystemen én zonnepanelen. Deze kunnen los worden gebruikt, maar wanneer u kiest voor één geïntegreerde totaaloplossing bent u helemaal klaar voor de toekomst. Alle apparaten kunnen namelijk met elkaar worden verbonden voor een efficiënte en duurzame werkwijze.

www.lg.com/nl

KPN

Creëer comfortabele kamers met meer waarde voor uzelf en uw gasten door televisie aan te bieden. Combineer een hoogwaardige televisie ervaring en zet de beeldschermen in als verbinding met de gasten en medewerkers. Zowel digitenne en de interactieve TV-oplossing zijn overal eenvoudig te installeren en makkelijk in aantallen op en af te schalen. Ideaal als u te maken heeft met een wisselende bezettingsgraad.

Met KPN zakelijk televisie onderscheidt u zich in de hotelmarkt met hoogwaardige en toekomst vaste tv-, radio en internet oplossingen. Deze dienst is zeer aantrekkelijk voor boutique hotels, designhotels, familiehotels, B&B’s en vakantieparken.

 

www.kpn.com

Hilton Supply Management

Als het op gastvrijheid aankomt, is HSM ’s werelds enige echt wereldwijde inkoopkrachtcentrale, die het volume van het hele klantenbestand benut om de beste prijzen in zijn klasse te krijgen voor alle producten en diensten en om buitengewone waarde voor u en uw bedrijf te creëren. HSM heeft een FSA (Financial Support Agreement)  voor de LG Styler met Nexus Hospitality. Dit houdt in dat alle hotels in de HSM portfolio hiervan gebruik kunnen maken.

www.mysupplymanagement.com

 

 

 

SONOS

De draadloze speakers van Sonos brengen elke ruimte en iedereen samen met een fantastische sound voor muziek, tv en meer.
Met Sonos kun je makkelijk afspelen waar je van houdt – muziek, podcasts, films, programma’s, luisterboeken, radio en meer – en dat voluit delen met de mensen van wie je houdt.

www.sonos.com

 

Today's Specials logo/Created with Sketch.

Today’s Specials

Today’s Specials is een creatief communicatiebureau uit Rotterdam. Deze creatives werken iedere dag aan de naamsbekendheid van de merken die ze vertegenwoordigen. Toegankelijk, loyaal en betrokken. Want, ze geloven nu eenmaal in duurzame relaties en langdurige samenwerkingen. Ze mogen dan ook al meer dan 10 jaar meeschrijven aan de succesverhalen van hun klanten.

Achter ieder succes zit een goed verhaal. Today’s Specials diept concepten uit en voegt merkwaarde toe door storytelling. Door hun sterke journalistieke vaardigheden creëren zij verhalen met een eigen en unieke invalshoek. Want, een goed verhaal is het waard om te delen. Door journalisten, op influencer events, via social media, blogs en websites.

www.todays-specials.nl

Linnen at Work

Bij Linnenatwork leveren ze uitsluitend kwaliteitstextiel die is gemaakt van de beste grondstoffen en daardoor slijtvast zijn en makkelijk te reinigen. Of u nu iets zoekt voor uw hotel, bed & breakfast, spa of restaurant, zij hebben alles in huis om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

www.linnenatwork.nl

Marie-Stella-Maris

Vanuit de overtuiging dat iedereen in de wereld toegang tot schoon water hoort te hebben draagt Marie-Stella-Maris bij middels de verkoop van natuurlijke mineraalwater, natuurlijke  verzorgingsproducten en luxe huisparfums. Voor elk verkocht item doneren ze een vast bedrag aan hun Foundation om wereldwijd water en hygiëne projecten te ondersteunen. Naast hun sociale missie vinden ze het belangrijk om producten te ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren bij het welzijn van jouw gasten; luxe producten die verzorgen, er mooi uitzien, heerlijk ruiken en waar men een goed gevoel van krijgt. Ze ontwikkelen hun producten met aandacht voor detail en maken veelal gebruik van natuurlijke ingrediënten in hun verzorgingsproducten.

 

www.marie-stella-maris.com