LOGIN

PARTNERS van NEXUS

3Bplus

De beste oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van telecommunicatie, TV content en slimme technologie vindt u bij 3Bplus. Bij ons staat het oplossen van de behoefte en problemen van de klant centraal. We zoeken deze oplossingen in de techniek, technologie en de processen bij de klant. Wij richten ons op het gebied tussen klant en aanbieders. Zowel wat betreft infrastructuur als diensten. 3Bplus is een innovatief bedrijf. We houden ons wat betreft onze oplossingen daarom bezig met toekomstbestendige technologie en werken veel samen met gespecialiseerde partners.

Watt Logistics

Het verduurzamen van woningen of bedrijfspanden zijn vandaag de dag een veelbesproken item. Momenteel is ruim 75% van de Nederlanders geïnteresseerd in groene energie zowel op de consumenten als zakelijke markt. Dit komt mede door de torenhoge gasprijzen en een flinke energierekening. Maar hoe verduurzaam je je object? Waar moet je beginnen? En wat kosten deze oplossingen? En nog belangrijker… Wat leveren ze op den duur op? Om antwoord te krijgen op al deze vragen kan Watt Logistics je adviseren welk product het beste bij u of uw bedrijf past. Naast de adviserende rol die Watt Logistics heeft leveren wij ook de totale oplossing voor de consument, MKB en grootzakelijke klanten omtrent Energie Monitoring, Energie Opslag en Energie Distributie.

LG Electronics

De alles-in-1 oplossing voor u en uw gasten. Als hotelier wilt u dat uw gasten van alle gemakken zijn voorzien en een zorgeloze tijd tegemoet gaan. Dat geldt voor uzelf natuurlijk ook. Daarom biedt LG Business Solutions interactieve hotel televisies, energiebesparende klimaatsystemen én zonnepanelen. Deze kunnen los worden gebruikt, maar wanneer u kiest voor één geïntegreerde totaaloplossing bent u helemaal klaar voor de toekomst. Alle apparaten kunnen namelijk met elkaar worden verbonden voor een efficiënte en duurzame werkwijze.

LG Styler

Met dit unieke product zorgt u voor een aanzienlijke verlaging van de operationele stomerij kosten. Daarnaast wint u ook tijd omdat de kleding uw hotel niet hoeft te verlaten.Hiermee biedt u uw gasten (en personeel) een snellere en betere 24/7 service. Kleding, knuffels, kussens en andere textiel kunnen worden gebruikt door de Styler. Alles komt er gegarandeerd gereinigd, gestoomd en fris uit! De LG Styler staat voor duurzaamheid en innovatie. Kleding van uw gasten en personeel hoeven uw hotel niet meer te verlaten – u kunt hier zelf zorg voor dragen met de LG Styler. Geen gebruik van chemicaliën, geen onnodige hoge kosten en geen tijdverlies. Dit resulteert in betere & snellere service voor uw gasten!

KPN

Zakelijk TV Interactief is een tv-abonnement voor de zakelijke dienstverlener. De 50+ populaire tv- en radiozenders zitten in het basispakket, interactief kijken is de standaard, en uw klant maakt makkelijk en snel een eigen zender of bedrijfspagina. Deze dienst combineert interactief tv-kijken met bedrijfsinformatie tonen. Zo krijgen gasten, bezoekers en medewerkers een perfecte entertainment ervaring én worden zij optimaal voorzien in hun informatie behoefte. Gun uw klanten een perfecte tv-ervaring en voeg Interactieve televisie snel toe aan uw dienstenportfolio. 

SONOS

De draadloze speakers van Sonos brengen elke ruimte en iedereen samen met een fantastische sound voor muziek, tv en meer. Met Sonos kun je makkelijk afspelen waar je van houdt – muziek, podcasts, films, programma’s, luisterboeken, radio en meer – en dat voluit delen met de mensen van wie je houdt.

Dyson

Dyson is een wereldwijd technologiebedrijf, opgericht in 1987 door de Britse uitvinder James Dyson. Van ’s werelds eerste zakloze stofzuiger, tot handendrogers die lucht met hoge snelheid gebruiken om water van de handen te schrapen, tot een volledig opnieuw vormgegeven haardroger met de motor in het handvat; we zijn meedogenloos over het ontwerpen van betere oplossingen. Dyson besteedt meer dan 7 miljoen euro per week aan research. Dyson is met innovative producten zoals de haardrogers, draadloze stofzuigers, handdrogers en luchtreinigers de ideale partner om innovatie in uw hotel te halen.

Today’s Specials

Today’s Specials is een creatief communicatiebureau uit Rotterdam. Deze creatives werken iedere dag aan de naamsbekendheid van de merken die ze vertegenwoordigen. Toegankelijk, loyaal en betrokken. Want, ze geloven nu eenmaal in duurzame relaties en langdurige samenwerkingen. Ze mogen dan ook al meer dan 10 jaar meeschrijven aan de succesverhalen van hun klanten.

Heb je een vraag, een idee of een project waar je hulp bij nodig hebt, neem contact met ons op!

Bedankt voor je interesse in Nexus Hospitality. We horen graag van je! Geef zoveel mogelijk details over uw vraag of verzoek. We zullen je bericht bekijken en zo spoedig mogelijk reageren.