PARTNERS van NEXUS

In samenwerking met onze partners hebben wij een breed product -en dienstenportfolio samengesteld. Van waterkoker tot TV, van boxspring tot WiFi en van koffie tot minibar – NEXUS Hospitality heeft het!

LG Electronics

De alles-in-1 oplossing voor u en uw gasten. Als hotelier wilt u dat uw gasten van alle gemakken zijn voorzien en een zorgeloze tijd tegemoet gaan. Dat geldt voor uzelf natuurlijk ook. Daarom biedt LG Business Solutions interactieve hotel televisies, energiebesparende klimaatsystemen én zonnepanelen. Deze kunnen los worden gebruikt, maar wanneer u kiest voor één geïntegreerde totaaloplossing bent u helemaal klaar voor de toekomst. Alle apparaten kunnen namelijk met elkaar worden verbonden voor een efficiënte en duurzame werkwijze.

KPN Zakelijke Televisie

Creëer comfortabele kamers met meer waarde voor uzelf en uw gasten door televisie aan te bieden. Combineer een hoogwaardige televisie ervaring en zet de beeldschermen in als verbinding met de gasten en medewerkers. Zowel digitenne en de interactieve TV-oplossing zijn overal eenvoudig te installeren en makkelijk in aantallen op en af te schalen. Ideaal als u te maken heeft met een wisselende bezettingsgraad. Met KPN zakelijk televisie onderscheidt u zich in de hotelmarkt met hoogwaardige en toekomstvaste tv-, radio en internet oplossingen. Deze dienst is zeer aantrekkelijk voor boutique hotels, designhotels, familiehotels, B&B’s en vakantieparken.

HINCK

Hinck is vernieuwend, uniek, met een nuchtere Hollandse eenvoud en altijd gemaakt van de beste materialen. Onze producten zijn handgemaakt en/of handgeweven, met oog voor detail. Ze geven hierdoor een rijke uitstraling. Het zijn eigen ontwerpen, dus uniek in Nederland. De collectie bestaat momenteel uit kussens, plaids, vilten manden, lampen, badkameraccessoires, aardewerk en woonaccessoires. Een belangrijk aspect is de hoogwaardige kwaliteit. Zo maken wij gebruik van pure materialen zoals: handgeweven katoen, wol, linnen en bamboe.

www.hinck.nl

SONOS

 

Today's Specials logo/Created with Sketch.

Today’s Specials

Today’s Specials is een creatief communicatiebureau uit Rotterdam. Onze creatives werken iedere dag aan de naamsbekendheid van de merken die we vertegenwoordigen. Toegankelijk, loyaal en betrokken. Want, we geloven nu eenmaal in duurzame relaties en langdurige samenwerkingen. We mogen dan ook al meer dan 10 jaar meeschrijven aan de succesverhalen van onze klanten. Achter ieder succes zit een goed verhaal. Today’s Specials diept concepten uit en voegt merkwaarde toe door storytelling. Door onze sterke journalistieke vaardigheden creëren we verhalen met een eigen en unieke invalshoek. Want, zo geloven we – een goed verhaal is het waard om te delen. Door journalisten, op influencer events, via social media, blogs en websites. www.todays-specials.nl

SCHUURMAN

 

PID Rotterdam

Vanuit het Spek Design Dock, M4H te Rotterdam bieden wij, PID Rotterdam, onze klanten oplossingen voor communicatie, ontwerp en vormgeving. Van concept tot eindproduct. We volgen de laatste en nieuwste ontwikkelingen en geven advies hoe deze toe te passen. Verhaal en wensen van de klant zijn altijd ons uitgangspunt. Dat is waar wij goed in zijn.

Benieuwd naar wat er voor u zoal mogelijk is? Ga naar www.pidrotterdam.nl en bekijk onze ‘menukaart’ met panklare oplossingen zoals PID To-Go, PID 3-Sterren en PID A-LA-Carte. Bepaal welke oplossing het best bij u past. Een persoonlijke afspraak maken kan natuurlijk ook. Bel ons 06 22197126(Marc van Gijn) of mail info@pidrotterdam.nl.

VASCOBELO